fbpx

Projekt mieszkania 65 m2. Dorzecze Legnickiej Wrocław

Polubień: 2

Jadalnia

Nevi Studio Pomieszczenie: Jadalnia, Jadalnia przy kuchni, Jadalnia przy salonie, Jadalnia ze stołem prostokątnym Styl:
Jadalnia

Jadalnia

Nevi Studio Pomieszczenie: Jadalnia, Jadalnia przy kuchni, Jadalnia przy salonie, Jadalnia ze stołem prostokątnym Styl:
Jadalnia

Jadalnia i wyspa kuchenna

Nevi Studio Pomieszczenie: Jadalnia, Jadalnia przy kuchni, Jadalnia przy salonie, Jadalnia ze stołem prostokątnym Styl:
Jadalnia i wyspa kuchenna

Kuchnia

Nevi Studio Pomieszczenie: Kuchnia, Kuchnia otwarta, Kuchnia z wyspą, Mała kuchnia Styl:
Kuchnia

Kuchnia

Nevi Studio Pomieszczenie: Kuchnia, Kuchnia otwarta, Kuchnia z wyspą, Mała kuchnia Styl:
Kuchnia

Salon

Nevi Studio Pomieszczenie: Salon, Salon w mieszkaniu, Salon z kuchnią Styl:
Salon

Salon

Nevi Studio Pomieszczenie: Salon, Salon w mieszkaniu, Salon z kuchnią Styl:
Salon

Salon

Nevi Studio Pomieszczenie: Salon, Salon w mieszkaniu, Salon z kuchnią Styl:
Salon

Zabudowa rtv

Nevi Studio Pomieszczenie: Salon, Salon w mieszkaniu, Salon z kuchnią Styl:
Zabudowa rtv

Korytarz

Nevi Studio Pomieszczenie: Hol / Przedpokój, Hol z siedziskiem, Hol z szafą, Przedpokój w mieszkaniu Styl:
Korytarz

Łazienka

Nevi Studio Pomieszczenie: Łazienka, Łazienka mała, Łazienka z wanną Styl:
Łazienka

Łazienka

Nevi Studio Pomieszczenie: Łazienka, Łazienka mała, Łazienka z wanną Styl:
Łazienka

Łazienka

Nevi Studio Pomieszczenie: Łazienka, Łazienka mała, Łazienka z wanną Styl:
Łazienka

Mieszkanie o powierzchni 65 mkw w centrum Wrocławia. Projekt obejmował część wspólną oraz łazienkę. Całość utrzymana w stonowanych barwach, bielach i szarościach z mocnym, ocieplającym akcentem w postaci ceglastego pomarańczu. Dopełnienie stanowi jasne drewno oraz beton.

Napisz komentarz

, aby napisać komentarz