Pomieszczenia: Kuchnia z wyspą

Zobacz galerię inspiracji - Kuchnia z wyspą

Projekt w Retro stylu z kolorem

Projekt przepełniony ciepłem drewna 😍
Zastosowanie deski warstwowej na suficie nie jest standardowym rozwiązaniem i robi efekt wow na którym zależało klientom. Oprócz drewna w projekcie jest bardzo dużo intensywnych kolorów, a specjalnym życzeniem było aby w projekcie pojawiły się kaktusy w wersji maxi ! strefa dzienna z jadalnia i kuchnią to prawie 50m2 otwartej i przytulnej przestrzeni dla całej 4 osobowej rodziny. 

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt w Retro stylu z kolorem

Projekt przepełniony ciepłem drewna 😍
Zastosowanie deski warstwowej na suficie nie jest standardowym rozwiązaniem i robi efekt wow na którym zależało klientom. Oprócz drewna w projekcie jest bardzo dużo intensywnych kolorów, a specjalnym życzeniem było aby w projekcie pojawiły się kaktusy w wersji maxi ! strefa dzienna z jadalnia i kuchnią to prawie 50m2 otwartej i przytulnej przestrzeni dla całej 4 osobowej rodziny. 

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt w Retro stylu z kolorem

Projekt przepełniony ciepłem drewna 😍
Zastosowanie deski warstwowej na suficie nie jest standardowym rozwiązaniem i robi efekt wow na którym zależało klientom. Oprócz drewna w projekcie jest bardzo dużo intensywnych kolorów, a specjalnym życzeniem było aby w projekcie pojawiły się kaktusy w wersji maxi ! strefa dzienna z jadalnia i kuchnią to prawie 50m2 otwartej i przytulnej przestrzeni dla całej 4 osobowej rodziny. 

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt w Retro stylu z kolorem

Projekt przepełniony ciepłem drewna 😍
Zastosowanie deski warstwowej na suficie nie jest standardowym rozwiązaniem i robi efekt wow na którym zależało klientom. Oprócz drewna w projekcie jest bardzo dużo intensywnych kolorów, a specjalnym życzeniem było aby w projekcie pojawiły się kaktusy w wersji maxi ! strefa dzienna z jadalnia i kuchnią to prawie 50m2 otwartej i przytulnej przestrzeni dla całej 4 osobowej rodziny. 

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt w Retro stylu z kolorem

Projekt przepełniony ciepłem drewna 😍
Zastosowanie deski warstwowej na suficie nie jest standardowym rozwiązaniem i robi efekt wow na którym zależało klientom. Oprócz drewna w projekcie jest bardzo dużo intensywnych kolorów, a specjalnym życzeniem było aby w projekcie pojawiły się kaktusy w wersji maxi ! strefa dzienna z jadalnia i kuchnią to prawie 50m2 otwartej i przytulnej przestrzeni dla całej 4 osobowej rodziny. 

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt w Retro stylu z kolorem

Projekt przepełniony ciepłem drewna 😍
Zastosowanie deski warstwowej na suficie nie jest standardowym rozwiązaniem i robi efekt wow na którym zależało klientom. Oprócz drewna w projekcie jest bardzo dużo intensywnych kolorów, a specjalnym życzeniem było aby w projekcie pojawiły się kaktusy w wersji maxi ! strefa dzienna z jadalnia i kuchnią to prawie 50m2 otwartej i przytulnej przestrzeni dla całej 4 osobowej rodziny. 

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt w Retro stylu z kolorem

Projekt przepełniony ciepłem drewna 😍
Zastosowanie deski warstwowej na suficie nie jest standardowym rozwiązaniem i robi efekt wow na którym zależało klientom. Oprócz drewna w projekcie jest bardzo dużo intensywnych kolorów, a specjalnym życzeniem było aby w projekcie pojawiły się kaktusy w wersji maxi ! strefa dzienna z jadalnia i kuchnią to prawie 50m2 otwartej i przytulnej przestrzeni dla całej 4 osobowej rodziny. 

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt w Retro stylu z kolorem

Projekt przepełniony ciepłem drewna 😍
Zastosowanie deski warstwowej na suficie nie jest standardowym rozwiązaniem i robi efekt wow na którym zależało klientom. Oprócz drewna w projekcie jest bardzo dużo intensywnych kolorów, a specjalnym życzeniem było aby w projekcie pojawiły się kaktusy w wersji maxi ! strefa dzienna z jadalnia i kuchnią to prawie 50m2 otwartej i przytulnej przestrzeni dla całej 4 osobowej rodziny. 

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt w Retro stylu z kolorem

Projekt przepełniony ciepłem drewna 😍
Zastosowanie deski warstwowej na suficie nie jest standardowym rozwiązaniem i robi efekt wow na którym zależało klientom. Oprócz drewna w projekcie jest bardzo dużo intensywnych kolorów, a specjalnym życzeniem było aby w projekcie pojawiły się kaktusy w wersji maxi ! strefa dzienna z jadalnia i kuchnią to prawie 50m2 otwartej i przytulnej przestrzeni dla całej 4 osobowej rodziny. 

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt w Retro stylu z kolorem

Projekt przepełniony ciepłem drewna 😍
Zastosowanie deski warstwowej na suficie nie jest standardowym rozwiązaniem i robi efekt wow na którym zależało klientom. Oprócz drewna w projekcie jest bardzo dużo intensywnych kolorów, a specjalnym życzeniem było aby w projekcie pojawiły się kaktusy w wersji maxi ! strefa dzienna z jadalnia i kuchnią to prawie 50m2 otwartej i przytulnej przestrzeni dla całej 4 osobowej rodziny. 

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt w Retro stylu z kolorem

Projekt przepełniony ciepłem drewna 😍
Zastosowanie deski warstwowej na suficie nie jest standardowym rozwiązaniem i robi efekt wow na którym zależało klientom. Oprócz drewna w projekcie jest bardzo dużo intensywnych kolorów, a specjalnym życzeniem było aby w projekcie pojawiły się kaktusy w wersji maxi ! strefa dzienna z jadalnia i kuchnią to prawie 50m2 otwartej i przytulnej przestrzeni dla całej 4 osobowej rodziny. 

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt w Retro stylu z kolorem

Projekt przepełniony ciepłem drewna 😍
Zastosowanie deski warstwowej na suficie nie jest standardowym rozwiązaniem i robi efekt wow na którym zależało klientom. Oprócz drewna w projekcie jest bardzo dużo intensywnych kolorów, a specjalnym życzeniem było aby w projekcie pojawiły się kaktusy w wersji maxi ! strefa dzienna z jadalnia i kuchnią to prawie 50m2 otwartej i przytulnej przestrzeni dla całej 4 osobowej rodziny. 

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt w Retro stylu z kolorem

Projekt przepełniony ciepłem drewna 😍
Zastosowanie deski warstwowej na suficie nie jest standardowym rozwiązaniem i robi efekt wow na którym zależało klientom. Oprócz drewna w projekcie jest bardzo dużo intensywnych kolorów, a specjalnym życzeniem było aby w projekcie pojawiły się kaktusy w wersji maxi ! strefa dzienna z jadalnia i kuchnią to prawie 50m2 otwartej i przytulnej przestrzeni dla całej 4 osobowej rodziny. 

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt w Retro stylu z kolorem

Projekt przepełniony ciepłem drewna 😍
Zastosowanie deski warstwowej na suficie nie jest standardowym rozwiązaniem i robi efekt wow na którym zależało klientom. Oprócz drewna w projekcie jest bardzo dużo intensywnych kolorów, a specjalnym życzeniem było aby w projekcie pojawiły się kaktusy w wersji maxi ! strefa dzienna z jadalnia i kuchnią to prawie 50m2 otwartej i przytulnej przestrzeni dla całej 4 osobowej rodziny. 

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt w Retro stylu z kolorem

Projekt przepełniony ciepłem drewna 😍
Zastosowanie deski warstwowej na suficie nie jest standardowym rozwiązaniem i robi efekt wow na którym zależało klientom. Oprócz drewna w projekcie jest bardzo dużo intensywnych kolorów, a specjalnym życzeniem było aby w projekcie pojawiły się kaktusy w wersji maxi ! strefa dzienna z jadalnia i kuchnią to prawie 50m2 otwartej i przytulnej przestrzeni dla całej 4 osobowej rodziny. 

Inne zdjęcia w projekcie

Elegancki przedpokój z lustrzaną ścianą

Inne zdjęcia w projekcie

Przedpokój z finezyjną ścianą

Inne zdjęcia w projekcie

Salon w klasycznych barwach z podświetlanym sufitem

Inne zdjęcia w projekcie

Przedpokój i wejście do kuchni

Inne zdjęcia w projekcie

Salon

Inne zdjęcia w projekcie

Kuchnia

Inne zdjęcia w projekcie

Łazienka z wanną wolnostojącą

Inne zdjęcia w projekcie

Nowoczesna, przytulna sypialnia

Inne zdjęcia w projekcie

Sypialnia z przeszkloną garderobą

Inne zdjęcia w projekcie

Łazienka z prysznicem

Inne zdjęcia w projekcie

Łazienka z prysznicem

Inne zdjęcia w projekcie

Sypialnia

Inne zdjęcia w projekcie

Prysznic

Inne zdjęcia w projekcie

Gabinet prywatny w domu

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Katarzyna Piotrowiak Pure Form Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Mieszkanie w kamienicy na Piekarach w Poznaniu

Inne zdjęcia w projekcie

Mieszkanie w kamienicy na Piekarach w Poznaniu

Inne zdjęcia w projekcie

Mieszkanie w kamienicy na Piekarach w Poznaniu

Inne zdjęcia w projekcie

Mieszkanie w kamienicy na Piekarach w Poznaniu

Inne zdjęcia w projekcie

Mieszkanie w kamienicy na Piekarach w Poznaniu

Inne zdjęcia w projekcie

Mieszkanie w kamienicy na Piekarach w Poznaniu

Inne zdjęcia w projekcie

Mieszkanie w kamienicy na Piekarach w Poznaniu

Inne zdjęcia w projekcie

Mieszkanie w kamienicy na Piekarach w Poznaniu

Inne zdjęcia w projekcie

Mieszkanie w kamienicy na Piekarach w Poznaniu

Inne zdjęcia w projekcie

Mieszkanie w kamienicy na Piekarach w Poznaniu

Inne zdjęcia w projekcie

Mieszkanie w kamienicy na Piekarach w Poznaniu

Inne zdjęcia w projekcie

Mieszkanie w kamienicy na Piekarach w Poznaniu

Inne zdjęcia w projekcie

www.moonfield.pl
Projektował Artur Zdun

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

www.moonfield.pl
Projektował Artur Zdun

Inne zdjęcia w projekcie

www.moonfield.pl
Projektował Artur Zdun

Inne zdjęcia w projekcie

www.moonfield.pl
Projektował Artur Zdun

Inne zdjęcia w projekcie

www.moonfield.pl
Projektował Artur Zdun

Inne zdjęcia w projekcie

www.moonfield.pl
Projektował Artur Zdun

Inne zdjęcia w projekcie

www.moonfield.pl
Projektował Artur Zdun

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Ekskluzywne Wnętrze Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Ekskluzywne Wnętrze Pomieszczenie: Salon Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Ekskluzywne Wnętrze Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Ekskluzywne Wnętrze Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Błękitna Willa

Świeże, przytulne wnętrze dla dużej rodziny. Klasyka sztukaterii i stonowane kolory tworzą harmonię z meblami i złotymi dodatkami w postaci lamp i okuć meblowych.

Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Kuchnia, Kuchnia otwarta, Kuchnia z wyspą Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Salon, Salon w ciemnych kolorach Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Kuchnia, Kuchnia z wyspą Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

moodboard - projekt wnętrza mieszkania

Pewne rozwiązania nigdy nie wychodzą z mody.
Tak właśnie jest z klasycznym połączeniem czerni i bieli, które są niczym yin i yang – pasują do siebie jak ulał. 😁

Inne zdjęcia w projekcie

PROJEKT HOLU Z LUSTREM

Nowoczesny przedpokój powinien być urządzony z dbałością o każdy, nawet najmniejszy detal.

Widzicie to duże lustro pokrywające niemalże całą ścianę ?
To idealne rozwiązanie do przestrzeni, które nie należą do największych – w ten prosty sposób optycznie powiększamy pomieszczenie i nadajemy mu głębi. 😁

Inne zdjęcia w projekcie

PROJEKT HOLU

Nowoczesny przedpokój powinien być urządzony z dbałością o każdy, nawet najmniejszy detal.

Widzicie to duże lustro pokrywające niemalże całą ścianę ?
To idealne rozwiązanie do przestrzeni, które nie należą do największych – w ten prosty sposób optycznie powiększamy pomieszczenie i nadajemy mu głębi. 😁

Inne zdjęcia w projekcie

PROJEKT ANEKSU KUCHENNEGO Z WYSPĄ

Minimalistyczna i elegancka kuchnia naszego projektu.
Czarne półmatowe fronty zostały przełamane dodatkowym frezowaniem, dzięki którym nie ma nudy.
Całość efektu dopełnia biały blat z wyraźnym rysunkiem marmuru.

Inne zdjęcia w projekcie

PROJEKT ANEKSU KUCHENNEGO Z WYSPĄ

Minimalistyczna i elegancka kuchnia naszego projektu.
Czarne półmatowe fronty zostały przełamane dodatkowym frezowaniem, dzięki którym nie ma nudy.
Całość efektu dopełnia biały blat z wyraźnym rysunkiem marmuru.

Inne zdjęcia w projekcie

PROEJKT ANEKSU KUCHENNEGO Z WYSPĄ

Minimalistyczna i elegancka kuchnia naszego projektu.
Czarne półmatowe fronty zostały przełamane dodatkowym frezowaniem, dzięki którym nie ma nudy.
Całość efektu dopełnia biały blat z wyraźnym rysunkiem marmuru.

Inne zdjęcia w projekcie

PROJEKT JADALNI

Kontynuacja projektu utrzymanego w klasycznym zestawieniu odcieni czerni i bieli, które zostały ocieplone egzotycznym wybarwieniem drewna.

Inne zdjęcia w projekcie

PROJEKT SALONU

Sofa o niezwykłej linii, której nie sposób przeoczyć już od przekroczenia progu mieszkania w zestawieniu z pionowo frezowanymi frontami i wyjątkowo pięknymi krzesłami idealnie uzupełnia otwartą przestrzeń aneksu kuchennego z salonem.

Inne zdjęcia w projekcie

PROJEKT SALONU

Sofa o niezwykłej linii, której nie sposób przeoczyć już od przekroczenia progu mieszkania w zestawieniu z pionowo frezowanymi frontami i wyjątkowo pięknymi krzesłami idealnie uzupełnia otwartą przestrzeń aneksu kuchennego z salonem.

Inne zdjęcia w projekcie

PROJEKT GARDEROBY POD SCHODAMI

Nowoczesny przedpokój powinien być urządzony z dbałością o każdy, nawet najmniejszy detal.

Inne zdjęcia w projekcie

PROJEKT POMIESZCZENIA POD SCHODAMI

Nowoczesny przedpokój powinien być urządzony z dbałością o każdy, nawet najmniejszy detal.

Inne zdjęcia w projekcie

PROJEKT POMIESZCZENIA POD SCHODAMI

Nowoczesny przedpokój powinien być urządzony z dbałością o każdy, nawet najmniejszy detal.

Inne zdjęcia w projekcie

PROJEKT ŁAZIENKI

łazienka utrzymana w klasycznym zestawieniu odcieni czerni i bieli, które zostały ocieplone egzotycznym wybarwieniem drewna.

Inne zdjęcia w projekcie