Pomieszczenia: Hol w domu

Zobacz galerię inspiracji - Hol w domu

Projekt wnętrza strefy dziennej w domu pod Otwockiem

Prostota, elegancja i neutralne barwy to przepis na ponadczasowe wnętrze. Delikatne złote akcenty, klimatyczne podświetlenia led i czerń w dodatkach, sprawiły że wnętrze nabrało charakteru pomimo ogólnej prostoty, a zastosowanie ciepłych odcieni szarości pozwoliło uzyskać bardzo przytulne wnętrze. 

Klientka na koniec współpracy zdecydowała się jeszcze na projekt łazienki gościnnej na parterze, która przewiduje dużą ilość przechowywania oraz łatwość w utrzymaniu czystości

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt wnętrza strefy dziennej w domu pod Otwockiem

Prostota, elegancja i neutralne barwy to przepis na ponadczasowe wnętrze. Delikatne złote akcenty, klimatyczne podświetlenia led i czerń w dodatkach, sprawiły że wnętrze nabrało charakteru pomimo ogólnej prostoty, a zastosowanie ciepłych odcieni szarości pozwoliło uzyskać bardzo przytulne wnętrze. 

Klientka na koniec współpracy zdecydowała się jeszcze na projekt łazienki gościnnej na parterze, która przewiduje dużą ilość przechowywania oraz łatwość w utrzymaniu czystości

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt wnętrza strefy dziennej w domu pod Otwockiem

Prostota, elegancja i neutralne barwy to przepis na ponadczasowe wnętrze. Delikatne złote akcenty, klimatyczne podświetlenia led i czerń w dodatkach, sprawiły że wnętrze nabrało charakteru pomimo ogólnej prostoty, a zastosowanie ciepłych odcieni szarości pozwoliło uzyskać bardzo przytulne wnętrze. 

Klientka na koniec współpracy zdecydowała się jeszcze na projekt łazienki gościnnej na parterze, która przewiduje dużą ilość przechowywania oraz łatwość w utrzymaniu czystości

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt wnętrza strefy dziennej w domu pod Otwockiem

Prostota, elegancja i neutralne barwy to przepis na ponadczasowe wnętrze. Delikatne złote akcenty, klimatyczne podświetlenia led i czerń w dodatkach, sprawiły że wnętrze nabrało charakteru pomimo ogólnej prostoty, a zastosowanie ciepłych odcieni szarości pozwoliło uzyskać bardzo przytulne wnętrze. 

Klientka na koniec współpracy zdecydowała się jeszcze na projekt łazienki gościnnej na parterze, która przewiduje dużą ilość przechowywania oraz łatwość w utrzymaniu czystości

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt wnętrza strefy dziennej w domu pod Otwockiem

Prostota, elegancja i neutralne barwy to przepis na ponadczasowe wnętrze. Delikatne złote akcenty, klimatyczne podświetlenia led i czerń w dodatkach, sprawiły że wnętrze nabrało charakteru pomimo ogólnej prostoty, a zastosowanie ciepłych odcieni szarości pozwoliło uzyskać bardzo przytulne wnętrze. 

Klientka na koniec współpracy zdecydowała się jeszcze na projekt łazienki gościnnej na parterze, która przewiduje dużą ilość przechowywania oraz łatwość w utrzymaniu czystości

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt wnętrza strefy dziennej w domu pod Otwockiem

Prostota, elegancja i neutralne barwy to przepis na ponadczasowe wnętrze. Delikatne złote akcenty, klimatyczne podświetlenia led i czerń w dodatkach, sprawiły że wnętrze nabrało charakteru pomimo ogólnej prostoty, a zastosowanie ciepłych odcieni szarości pozwoliło uzyskać bardzo przytulne wnętrze. 

Klientka na koniec współpracy zdecydowała się jeszcze na projekt łazienki gościnnej na parterze, która przewiduje dużą ilość przechowywania oraz łatwość w utrzymaniu czystości

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt wnętrza strefy dziennej w domu pod Otwockiem

Prostota, elegancja i neutralne barwy to przepis na ponadczasowe wnętrze. Delikatne złote akcenty, klimatyczne podświetlenia led i czerń w dodatkach, sprawiły że wnętrze nabrało charakteru pomimo ogólnej prostoty, a zastosowanie ciepłych odcieni szarości pozwoliło uzyskać bardzo przytulne wnętrze. 

Klientka na koniec współpracy zdecydowała się jeszcze na projekt łazienki gościnnej na parterze, która przewiduje dużą ilość przechowywania oraz łatwość w utrzymaniu czystości

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt wnętrza strefy dziennej w domu pod Otwockiem

Prostota, elegancja i neutralne barwy to przepis na ponadczasowe wnętrze. Delikatne złote akcenty, klimatyczne podświetlenia led i czerń w dodatkach, sprawiły że wnętrze nabrało charakteru pomimo ogólnej prostoty, a zastosowanie ciepłych odcieni szarości pozwoliło uzyskać bardzo przytulne wnętrze. 

Klientka na koniec współpracy zdecydowała się jeszcze na projekt łazienki gościnnej na parterze, która przewiduje dużą ilość przechowywania oraz łatwość w utrzymaniu czystości

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt wnętrza strefy dziennej w domu pod Otwockiem

Prostota, elegancja i neutralne barwy to przepis na ponadczasowe wnętrze. Delikatne złote akcenty, klimatyczne podświetlenia led i czerń w dodatkach, sprawiły że wnętrze nabrało charakteru pomimo ogólnej prostoty, a zastosowanie ciepłych odcieni szarości pozwoliło uzyskać bardzo przytulne wnętrze. 

Klientka na koniec współpracy zdecydowała się jeszcze na projekt łazienki gościnnej na parterze, która przewiduje dużą ilość przechowywania oraz łatwość w utrzymaniu czystości

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt wnętrza strefy dziennej w domu pod Otwockiem

Prostota, elegancja i neutralne barwy to przepis na ponadczasowe wnętrze. Delikatne złote akcenty, klimatyczne podświetlenia led i czerń w dodatkach, sprawiły że wnętrze nabrało charakteru pomimo ogólnej prostoty, a zastosowanie ciepłych odcieni szarości pozwoliło uzyskać bardzo przytulne wnętrze. 

Klientka na koniec współpracy zdecydowała się jeszcze na projekt łazienki gościnnej na parterze, która przewiduje dużą ilość przechowywania oraz łatwość w utrzymaniu czystości

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt wnętrza strefy dziennej w domu pod Otwockiem

Prostota, elegancja i neutralne barwy to przepis na ponadczasowe wnętrze. Delikatne złote akcenty, klimatyczne podświetlenia led i czerń w dodatkach, sprawiły że wnętrze nabrało charakteru pomimo ogólnej prostoty, a zastosowanie ciepłych odcieni szarości pozwoliło uzyskać bardzo przytulne wnętrze. 

Klientka na koniec współpracy zdecydowała się jeszcze na projekt łazienki gościnnej na parterze, która przewiduje dużą ilość przechowywania oraz łatwość w utrzymaniu czystości

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt wnętrza strefy dziennej w domu pod Otwockiem

Prostota, elegancja i neutralne barwy to przepis na ponadczasowe wnętrze. Delikatne złote akcenty, klimatyczne podświetlenia led i czerń w dodatkach, sprawiły że wnętrze nabrało charakteru pomimo ogólnej prostoty, a zastosowanie ciepłych odcieni szarości pozwoliło uzyskać bardzo przytulne wnętrze. 

Klientka na koniec współpracy zdecydowała się jeszcze na projekt łazienki gościnnej na parterze, która przewiduje dużą ilość przechowywania oraz łatwość w utrzymaniu czystości

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt wnętrza strefy dziennej w domu pod Otwockiem

Prostota, elegancja i neutralne barwy to przepis na ponadczasowe wnętrze. Delikatne złote akcenty, klimatyczne podświetlenia led i czerń w dodatkach, sprawiły że wnętrze nabrało charakteru pomimo ogólnej prostoty, a zastosowanie ciepłych odcieni szarości pozwoliło uzyskać bardzo przytulne wnętrze. 

Klientka na koniec współpracy zdecydowała się jeszcze na projekt łazienki gościnnej na parterze, która przewiduje dużą ilość przechowywania oraz łatwość w utrzymaniu czystości

Inne zdjęcia w projekcie

Projekt wnętrza strefy dziennej w domu pod Otwockiem

Prostota, elegancja i neutralne barwy to przepis na ponadczasowe wnętrze. Delikatne złote akcenty, klimatyczne podświetlenia led i czerń w dodatkach, sprawiły że wnętrze nabrało charakteru pomimo ogólnej prostoty, a zastosowanie ciepłych odcieni szarości pozwoliło uzyskać bardzo przytulne wnętrze. 

Klientka na koniec współpracy zdecydowała się jeszcze na projekt łazienki gościnnej na parterze, która przewiduje dużą ilość przechowywania oraz łatwość w utrzymaniu czystości

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

BAZA GROUP Pomieszczenie: Salon, Antresola, Salon w domu Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

BAZA GROUP Pomieszczenie: Salon Styl: Nowoczesny
Inne zdjęcia w projekcie

BAZA GROUP Pomieszczenie: Salon Styl: Nowoczesny
Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

BAZA GROUP Pomieszczenie: Łazienka Styl: Nowoczesny
Inne zdjęcia w projekcie

BAZA GROUP Pomieszczenie: Łazienka Styl: Nowoczesny
Inne zdjęcia w projekcie

BAZA GROUP Pomieszczenie: Łazienka Styl: Nowoczesny
Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie

Salon

Inne zdjęcia w projekcie

Salon

Inne zdjęcia w projekcie

Zabudowa rtv

Inne zdjęcia w projekcie

Jadalnia

Inne zdjęcia w projekcie

Kuchnia

Inne zdjęcia w projekcie

Kuchnia

Inne zdjęcia w projekcie

Kuchnia

Inne zdjęcia w projekcie

WC

Inne zdjęcia w projekcie

WC

Inne zdjęcia w projekcie

Schody

Inne zdjęcia w projekcie

Korytarz na piętrze

Inne zdjęcia w projekcie

Wiatrołap

Inne zdjęcia w projekcie

salon z kominkiem M_94 ZŁOTE REFLEKSY

w jasnym i przestronnym salonie uwagę przykuwa kominek narożny widoczny od samego wejścia
na ścianie obok umieszczono dużą dekorację z motywem miłorzębu, która swym złotym kolorem nawiązuje do głównego motywu projektu

Inne zdjęcia w projekcie

jadalnia M_94 ZŁOTE REFLEKSY

dzięki wyburzeniu ściany między kuchnią a jadalnią ta druga zyskała nie tylko więcej przestrzeni, ale i światła słonecznego

Inne zdjęcia w projekcie

salon M_94 ZŁOTE REFLEKSY

ściana medialna została zaplanowana zgodnie z zasadą złotego podziału;
na wysuniętej części umieszczono telewizor, natomiast węższa i cofnięta ścianka pokryta jest tapetą imitującą tkaninę, która przechodzi na sąsiednią ścianę tworząc kąt dla roślin
szafki umieszczone są na podeście wykonanym z kamienia, który pojawia się również jako blat kuchenny i wykończenie kominka

Inne zdjęcia w projekcie

kuchnia M_94 ZŁOTE REFLEKSY

centralną częścią kuchni jest wyspa, która pozwala tętnić kuchni właściwym jej życiem

Inne zdjęcia w projekcie

kuchnia M_94 ZŁOTE REFLEKSY

dekoracyjna mozaika ścienna nadaje kuchni ekskluzywny charakter

Inne zdjęcia w projekcie

przedpokój M_94 ZŁOTE REFLEKSY

dekoracyjne połączenie luster, złotych listew i lakierowanych paneli wprowadza powtarzane jest w pozostałych pomieszczeniach tworząc konsekwentne, spójne wnętrze

Inne zdjęcia w projekcie

toaleta M_94 ZŁOTE REFLEKSY

łazienka kontynuuje kompozycję kolorystyczną pozostałych pomieszczeń
fototapeta stanowi ciekawy element na długiej, nie wykorzystanej na sprzęty ścianie

Inne zdjęcia w projekcie

Molko Matylda Jandy Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Molko Matylda Jandy Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Molko Matylda Jandy Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Molko Matylda Jandy Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Molko Matylda Jandy Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Molko Matylda Jandy Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Molko Matylda Jandy Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Molko Matylda Jandy Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Molko Matylda Jandy Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Molko Matylda Jandy Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Molko Matylda Jandy Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Molko Matylda Jandy Pomieszczenie: Styl:
Inne zdjęcia w projekcie

Inne zdjęcia w projekcie